Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de FD 2020 is gestopt ivm afgelasting van het festival vanwege de corona-crisis.

Omdat er zeer waarschijnlijk geen evenementen gehouden mogen worden totdat er een vaccin tegen het corona virus is gevonden is het uitgesloten dat er in 2020 nog een FD editie gaat komen. Ook is het allerminst zeker of het volgend jaar wél gaat lukken. We hebben dus besloten om de geldigheid van reeds verkochte 2020 tickets te laten vervallen. Kaarten die gekocht zijn bij het Tabakswinkeltje kunnen aldaar ingeleverd worden en je krijgt dan je geld terug. Reeds gekochte e-tickets zullen door aanbieder Stager terugbetaald worden.