AGENDA

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten die in de komende periode bij Jailhouse zullen plaats vinden.

Daarnaast hebben we (m.u.v. feestdagen) elke dinsdag- en donderdagmiddag  van 13:00 tot 17:00 inloop speciaal voor jongeren. Er kan dan muziek gemaakt worden op de backline van Jailhouse. Dit gebeurt onder toezicht van Jailhouse medewerkers die ook beschikbaar zijn om de jongeren met raad en daad bij te staan, bijvoorbeeld bij vragen m.b.t. het maken van muziek. De bar is tijdens deze inloopmiddagen gesloten.

Klik op een item voor meer informatie