De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2000 bezoekers.

06-01-2020 — NIEUWS OVER DE FLAKKEESE DAGEN 2020!!!

De inschrijving voor de Flakkeese Dagen 2020 is gesloten. In totaal hebben we 41 geldige inschrijvingen mogen ontvangen en dat is wederom een prachtig resultaat!

Bands:

Monsieur P^Cheur
Rumacher
Suzie Cue

Het team van programmeurs gaat nu aan de slag om alle inschrijvingen te beoordelen om zo de beste keuzes te kunnen maken m.b.t. het programma voor de FD 2020. Dit zal enige tijd vergen omdat er ook nog wat “huisbezoekjes” bij nieuwe bands ingepland moeten worden. We hopen uiterlijk half februari met het definitieve programma naar buiten te kunnen komen. Nog eventjes geduld dus!

DE FLAKKEESE DAGEN 2019 WERDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE STEUN VAN ONZE SPONSORS: