FLAKKEESE DAGEN

12 & 13 april 2019

De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2000 bezoekers.

LEES HIER HET LAATSTE NIEUWS OVER DE FLAKKEESE DAGEN 2019

16-01-2019 — Vrijwilligers FD 2019

De aanloop naar de Flakkeese Dagen 2019 is nu echt begonnen; de bands en dj’s hebben zich ingeschreven en het programma kan gemaakt worden. Ook de andere voorbereidingen zijn inmiddels in gang gezet en daarmee ook weer de jaarlijkse zoektocht naar vrijwilligers om alles daadwerkelijk mogelijk te maken.

We zoeken mensen voor de diensten tijdens het festival, maar ook opbouwers en (heel belangrijk!) afbrekers zijn zeer gewild. Vermeld bij aanmelding je naam, geboortedatum en t-shirt maat. We zouden ook graag vooraf vernemen waarvoor je je beschikbaar stelt (opbouwen, afbreken, nachtshift, diensten tijdens het festival,…).

Je kunt je tot 1 maart 2019 aanmelden via het e-mailadres vrijwilligersfd@popstichtingjailhouse.nl ,
onder vermelding van: “medewerker FD2019”

Na aanmelding krijg je binnen enkele dagen een bevestiging van ontvangst, mis je deze na 2 weken, trek dan ff aan de bel.Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Aanmelden vóór 1 maart 2019.

06-01-2019 — Inschrijving Flakkeese Dagen 2019 gesloten

De inschrijving voor de Flakkeese Dagen 2019 is gesloten. Met inschrijvingen van maar liefst 33 bands en 7 DJ’s komen we op een totaal van 40 en dat is fors meer dan vorig jaar toen het totaal aantal bandinschrijvingen bleef steken op 21. Het team van programmeurs gaat zich nu buigen over al deze inschrijvingen en zich (waar nodig) nog nader oriënteren om de juiste keuzes te kunnen maken en een zo aantrekkelijk mogelijk programma samen te stellen. Omdat we dit zoals altijd zorgvuldig willen doen gaat het wel enige tijd in beslag nemen maar we hopen ergens in de eerste helft van februari het definitieve programma te kunnen presenteren. Hieronder het totaaloverzicht van alle geldige inschrijvingen die we in de afgelopen weken mochten ontvangen.

Bands:

Forkowski
Gys V
Martyn Green

N.B. De inschrijvingen staan gerangschikt in alfabetische volgorde en deze volgorde zegt helemaal niets over de mogelijke kansen op deelname.