De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival met 2 podia en bijna 30 acts, goed voor 2000 bezoekers.

10-11-2022 — UPDATE FLAKKEESE DAGEN 2023

Na de vele positieve reacties op de nieuwe open air opzet van de Flakkeese Dagen heeft de organisatie besloten om ook in 2023 voor de openlucht variant te kiezen. De 2023 editie zal net als die van 2022 worden gehouden in het weekend na Hemelvaart, wat neerkomt op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei. Hou dat weekend dus vrij in je agenda!!! Plaats van handeling is ook nu weer het evenemententerrein aan de Oostplaatseweg in Middelharnis.

De inschrijving voor de FD 2023 gaat binnenkort van start.

DE FLAKKEESE DAGEN 2022 WERDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE STEUN VAN ONZE SPONSORS: