De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2000 bezoekers.

10-11-2019 — NIEUWS OVER DE FLAKKEESE DAGEN 2020!!!

Hierbij kunnen de we inschrijfperiode voor de Flakkeese Dagen 2020 officieel voor geopend verklaren!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020 zullen de tenten en podia weer klaar staan. Uiteraard zijn we ook voor dit jaar weer op zoek naar Flakkeese bands en muzikanten die tijdens het festival willen optreden. Dus ben je een dj, solo-artiest of speel je in een band en wil jij met jouw band/act optreden schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Net als voorgaande edities is ook dit jaar weer de voorwaarde van de Flakkeese connectie van kracht. Je kunt als artiest deelnemen aan de Flakkeese Dagen als je voldoet aan de volgende voorwaarde: Minimaal één bandlid moet woonachtig zijn op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die het prachtige eiland verlaten hebben maar in het verleden als inwoner van Goeree-Overflakkee actief als muzikant hebben deelgenomen aan eerdere edities van de Flakkeese Dagen maken we een uitzondering. Deze muzikanten zijn welkom met hun “niet-Flakkeese” band maar we laten daarbij wel meewegen in hoeverre de desbetreffende muzikant nog betrokken is bij de Flakkeese popscene. Deze afweging wordt gemaakt door  de programmeurs van de Flakkeese Dagen.

Wil jij met je band/act spelen op de Flakkeese Dagen download dan het inschrijfformulier en mail het vóór zondag 5 januari 2020 naar programmeringfd@popstichtingjailhouse.nl.

Als je inschrijving in goede orde is aangekomen ontvang je een bevestiging.

Groeten,

Organisatie en programmering Flakkeese Dagen.

DE FLAKKEESE DAGEN 2019 WERDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE STEUN VAN ONZE SPONSORS: