TURMOIL

De band Turmoil (letterlijk vertaald naar ‘onrust’) is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen muziek maken zat er niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, een serie social distancing videos als resultaat. Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen die ideeën voor eigen muziek binnen te stromen. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en (kleinschalig) opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’

Begin 2022 zijn ze begonnen met plannen maken voor een EP, live en rauw zoals de platen waar zij zelf door geïnspireerd zijn. Het resultaat mag er zijn, 6 songs liggen klaar op de plank. In de tussentijd blijft Turmoil onrust stoken: er wordt volop nieuwe muziek geschreven. Deze band staat klaar om de podia in Nederland te bestormen!

Het voorprogramma komt voor rekening van Tuskhead

TUSKHEAD

Tuskhead is een solo project van singer/songwriter Patrick van Zandwijk. Hij brengt een mengeling van rock, folk en country.

Zaal open: 20:30 uur

Entree: € 5,– /onder de 18: € 2,50