ROCKSVILLE

Toen er werd besloten om de Flakkeese Dagen dit jaar als openlucht festival te houden en daarom te verplaatsen naar eind mei was Rocksville een van de bands die zich genoodzaakt zag de FD inschrijving in te trekken omdat ze op de nieuwe datum niet beschikbaar waren voor een optreden. Nu, een klein half jaar later, komen de mannen naar het JAC om het Jailhouse publiek alsnog met een optreden te verblijden.

ROCKSVILLE is een gitaargeoriënteerde rockband die melodieën niet schuwt. In feite speelt de band op het randje van pop en stevige rockmuziek. Een mix die niet alleen op plaat werkt, maar zich vooral vertaalt in een live setting. Op deze manier heeft Rocksville een stevige reputatie opgebouwd in de lokale clubscene en op festivals.

De band zet een strak en ontwikkeld geluid neer in catchy rocksongs. En hoewel invloeden van bands als U2, Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam doorsijpelen, heeft ROCKSVILLE zijn eigen herkenbare sound.

Dit geluid bestaat uit de aanstekelijke melodieën van zanger/gitarist Dylan van Geest en gitarist Raymond Vogelaar, en de rollende ritmesectie van drummer Martijn Pronk en bassist Joeri Ollerook. Samen hebben ze een hechte band gesmeed, live and on the record!

De Rockville leden zijn enthousiast en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. Samen hebben de muzikanten een behoorlijke staat van dienst met optredens in binnen- en buitenland, nationale en regionale radioshows, sessiewerk, platendeals, internationale tournees, etc. De leden van Rocksville hebben samen gespeeld in diverse bands, zoals Scallywag, Headlife, Natha Lee, Gemstone en SAB.

Rocksville heeft tot op de dag van vandaag drie singles uitgebracht: Mary (2013), The Fix (2013) en Enjoy (2014). Ze werden allemaal gemixt door Emmanuel Miranda in de Brasilian Sound.track studio’s en gemasterd door Sander van der Heide in de beruchte Wisseloord Studio’s.

ROCKSVILLE… Een krachtige en melodieuze cocktail van pop en rock

Voorafgaand aan het optreden van Rocksville zal er zeer waarschijnlijk ook nog een support act op het Jailhouse podium te bewonderen zijn. Details daarover volgen later.

Zaal open: 20:30 uur

Entree: € 5,–  Onder de 18: € 2,50