Renegades Of Funk

The Oldsouls

zaterdag 31 augustus

LET OP: BIJ WIJZE VAN PROEF STARTEN DE OPTREDENS IN HET NIEUWE JAILHOUSE SEIZOEN EEN UUR EERDER DAN JULLIE VAN ONS GEWEND ZIJN. HET EERSTE OPTREDEN VAN DEZE AVOND BEGINT DUS AL OM 21:00 UUR!!

Mash up met twee (deels) Flakkeese bands, om en om ieder 2 sets van 30 minuten met elke keer een korte (plas/peuken) pauze van ca. 10 minuten.

THE OLDSOULS
is een jonge coverband uit zowel Flakkee als Hellevoetsluis. Wij laten ons beïnvloeden door de oude rotten uit het vak. Met nummers van onder andere AC/DC, Van Halen en Black Sabbath zijn wij een echt rock coverbandje en is het bijna onmogelijk om niet mee te zingen tijdens een optreden. Onze huidige bezetting, vijf man sterk waaronder vrouwelijke vocals, is nu ruim een jaar bij elkaar en wij als ‘oude zielen’ houden wel van een feestje.

RENEGADES OF FUNK
Op deze zomeravond kan je komen bouncen, rondrennen en mee komen schreeuwen op de zeer ruige maar rete-funky jaren 90 klanken gespeeld door Renegades of Funk!

Voor wie dit nog niet wist; We hebben het hier over een tribute aan Rage Against The Machine. Dit kenmerkende viertal gooide als geen andere metalband; hip-hop en punk door de blender om de nog steeds zeer actuele thema’s van protest en rebellie door de geluidsinstallatie te blazen!

Heb je hier zin in? Natuurlijk wel!

Kom op je brommer, fiets, skateboard of gewoon loapes maar kom in ieder geval. En onthou;

FUCK YOU I WON’T DO WHAT YOU TELL ME!

Zaal open: 21:00 uur

Entree: € 2,50/onder de 18: gratis