REFILL

Refill is een vijfkoppige hardrock band met inmiddels al een aantal jaar aan podiumervaring op en rondom Goeree-Overflakkee. Sinds eind 2016 bestaat de band uit Borgør Berkenbosch (guitar/vocals), Richard van Doorn (guitar/vocals), Bram de Koning (keys), Thomas Knöps (bass) en John Noordijk (drums). Onze invloeden variëren van bands als Deep Purple, Whitesnake en Queen tot aan Muse, Metallica en Aerosmith.

De afgelopen maanden hebben we drie nieuwe singles opgenomen, getiteld ‘Destiny’, ‘No Escape’ en ‘Broken Man’. Naast een aantal bekende covers zullen wij onze nieuwe singles live ten gehore brengen. Dus heb je zin in een rock & roll feest? Kom ons vooral supporten!

Zondag 19 april tent 1