RACK ‘M UP

WIE HAD DAT GEDACHT! Prime Time! De door Cor en Wilfried opgerichte R&R / Rockabilly / Countryband Rack’m Up bestaat in deze samenstelling nu zo’n 2 jaar. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Met zo ongeveer 200 jaar aan podiumervaring zijn ze intussen wereld beroemd op Flakkee en omstreken.
Zorg dat je er bij ben:Vrijdag 12 april tent 1; 23:00U-23:40U

Wilfried Konings – zang/gitaar
Leen van der Sluijs – zang – gitaar
Adrian Cejas – Bas