Wederom slaan Jailhouse en Flakkee Records de handen ineen voor een nieuwe editie van de altijd gezellige en druk bezochte platenbeurs in het JAC. Het concept is ongewijzigd gebleven: van 11:00 tot 17:00 uur kun je naar hartenlust snuffelen in meterslange schappen vol LP’s, singles en CD’s, op zoek naar klassiek vinyl of die cd die al jaren op je verlanglijstje stond. Uiteraard is de Jailhouse bar gedurende de hele beurs weer gewoon geopend voor een lekker kopje koffie of een fris biertje.

Einde: 17:00 uur