PLAATJES DRAAIEN: EINDEJAARSDEDITIE

In de koude, donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw brengt Jailhouse wat licht en warmte met een dag vol muziek. Verwacht echter geen live optredens van bands of een jamsessie; in een setting die qua sfeer vergelijkbaar is met het Glazen Huis en het Top 2000 Café wordt er een hele dag uitsluitend muziek vanaf vinyl of cd gedraaid. De DJ’s van dienst zijn geen mensen die regelmatig in die hoedanigheid voor publiek optreden maar doodgewone Jailhouse klanten en medewerkers die uit hun comfortzone stappen en een keer achter de DJ booth plaats nemen om hun favoriete muziek met de buitenwereld te delen. Dit gebeurt in tijdblokken van een uur, waarin telkens een andere DJ aan bod komt. De muziekkeuze komt volledig voor rekening van de DJ’s zelf waardoor afwisseling gegarandeerd is omdat de invulling van de diverse tijdblokken onderling qua stijl behoorlijk kan verschillen.

We gaan van start om 14:00 uur en draaien door tot middernacht. Wie er precies gaan draaien en wanneer, is op dit moment nog niet helemaal bekend. Details hierover volgen later.

Einde: 00:00 uur