Millfist

Millfist speelt dit jaar voor de 5e keer op de Flakkeese Dagen met lekkere covers variërend van Melissa Etheridge tot de Ramones. De band bestaat uit Remco de Boet op gitaar, Michel Troost op de bas, Kim van Leeuwen op drums en Mariwijn Crezee: zang met een vleugje gitaar.
Bij Millfist ben je verzekerd van een hoap gezelligheid onder het genot van een biertje, met Millfist is het altijd feest! Ze staan te popelen om weer te spelen op de Flakkeese Dagen.

Speule!!!!

Vrijdag 17 april tent 2