Laat je omverblazen!!!

Neem het verborgen talent van een muzikale jongere, die z’n zolderkamer als studio gebruikt…Vermenigvuldig dit met 14 en tel er 2 coaches bij op…De uitkomst: Goldfish!!

Een muzikale kweekvijver van Poppodium Jailhouse voor de jonge, maar daarom niet minder talentvolle guppies in de muziekwereld. Iedere donderdagavond zetten de visjes gezamenlijk de grote zaal van het JAC op stelten tijdens hun repetities. Hun oeuvre? Nothing But Thieves, Ramones, The Knack, John Newman en The Dandy Warhols zijn de jongeren allemaal niet vreemd.

Kom dansen, meezingen en je verbazen tijdens hun optreden tijdens de Flakkeese Dagen 2019 op zaterdag 13 april om 15.00 uur!!

Wij krijgen geen genoeg van nieuw talent, dus ben je, of ken je, zelf een muzikale jongere, die zich graag in een band verder ontwikkelt, leert en ervaart? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar: goldfish.de.band@gmail.com en kom auditie doen !!!

Zaterdag 13 april tent 1