CABBAGE MEN

Heavy Rock Coverband Cabbage Men, ontstaan in 2015, is een 5-mans formatie met een uitgesproken voorliefde voor heavy rock dat vooral diep geworteld is in de jaren ’80. Cabbage Men laat je de hoogtijdagen van bands zoals o.a. Europe, Iron Maiden, Whitesnake en Dio herbeleven. Maar ook uitstapjes naar bijv. Roxette of Metallica worden niet geschuwd.

Cabbage Men neemt je mee met het beste uit de golden age of Heavy Rock en meer…
voor een energieke rock show.

Nadat de optredens stil zijn komen te liggen zijn we weer klaar om ouderwets te gaan knallen
op het podium.

Cabbage Men is: