CABBAGE MEN

In 2015 opgericht met een duidelijk doel: een vette hardrock/metal band opzetten. Zo begon Cabbage Men. Na wat muzikanten benaderen was al snel de band compleet en begon het werken aan een repertoire. Dat varieert van Iron Maiden en Dio tot Guns n Roses en Alice Cooper. Het zwaartepunt ligt duidelijk op de jaren ‘80 rockscene maar uiteraard trekt Cabbage Men het breder dan dat.
Na twee eerdere fantastische optredens op de Flakkeese Dagen geeft Cabbage Men dit jaar wederom acte de présence op dit mooie festival. Met uitgebouwd repertoire gaat Cabbage Men het publiek als vanouds trakteren op een vette rockshow!
Denise, Paul, Ronald, Rudi en Walter hebben er weer zin in dus graag tot ziens op zaterdagavond om 19u00 in tent 1 !

Zaterdag 13 april tent 1