THE BLUES BARN

De vaste bezoekers/volgers van The Blues Barn hadden het al gemerkt: met ingang van het nieuwe jaar zijn de Blues Barn sessies niet meer op de eerste zondagmiddag van de maand. De reden hiervoor is dat er op meerdere plekken in de regio soortgelijke jam middagen op de eerste zondag van de maand worden georganiseerd waardoor deelnemers voor de keus worden gesteld waar ze naartoe willen gaan. Om die keuzestress voor de muzikanten een beetje te verlichten hebben we dus besloten om die eerste zondag van de maand los te laten en de Blues Barn sessies in het vervolg wat verderop in de maand te gaan houden. Uitzonderingen daargelaten zal dat in principe altijd op de derde zondag van de maand zijn. Voor de rest verandert er niets; The Blues Barn blijft staan voor relaxte jamsessies met de blues als uitgangspunt maar met alle vrijheid om samen op het podium de paden naar andere muziekstijlen te verkennen.

Waar het vooral om gaat is dat mensen elkaar kunnen vinden in de gemeenschappelijke interesse om samen muziek te maken. Genre en leeftijd zijn daarbij van ondergeschikt belang, onderling respect en de wil om samen iets te doen daarentegen des te meer. Met deelnemende muzikanten in leeftijd variërend van begin 20 tot ruim over de 60 heeft de Blues Barn zich in de afgelopen anderhalf jaar bewezen als een gezellige muzikale smeltkroes waarbij zowel oude bekenden als nieuwe Jailhouse bezoekers van harte welkom zijn. Nog nooit geweest en nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en doe actief mee of geniet onder het genot van een drankje van de muziek.

Tot ziens bij de Blues Barn!

Einde: 19:00 uur