BLOHAND

Met een leeftijd variërend van 15 tot 55 jaar. Opgesomd:”drie ouwe redelijk seniele rockers, twee getalenteerde jonge honden en iemand die 6 maanden geleden nog niet wist dat hij kon zingen”. Perfect recept voor een ongeorganiseerde puinhoop, ratjetoe, rommelzooi, wanorde, anarchie of misschien toch nie….

BLOHAND put uit een bron van 60’s, 70’s, 80’s en 90’s hits die je niet te vaak hoort en voorziet ze van een frisse wind met respect voor de hand van de oude meesters. Herkenbaar met een twist dat is wat BLOHAND is.

‘BLOH AND ….. 40 minuten pure podium passie de FD-tent in blazen daaaaar gaan we voor !!’

(vlnr):

Mark Koole (drums), Hans Trommel (bass), Ben van der Veer (toetsen), Sjaak Melissant (zang), Thijmen Melissant (gitaar), Leon Blokland (gitaar).

Zaterdag 18 april tent 1