BLACK CANVAS

Negen jaar geleden speelde Black Canvas voor het laatste op de Flakkeese Dagen. De band komt speciaal voor deze editie van de Flakkeese Dagen weer samen om wat songs uit de oude doos te laten klappen. Deze oud gedienden hebben enorm veel zin om de zaterdagavond rammend af te sluiten en met Amber van Opijnen op zang, Borger Berkenbosch (Refill) op bass, Jasper Stam op gitaar en Lex Folmer (Mr Overdrive) op drums word het laatste optreden op de zaterdagavond een echte knaller.

Zondag 14 april tent 1