BALDRICK BROTHERS FT. MARILYN B

Baldrick Brothers is de enige band ter wereld die Country Punk-a-Billy speelt.

In 2010 werd de band opgericht door een paar blues mannen en een ex-punker en al snel werd uit die muzikale ingrediënten een explosief mengsel gebrouwen dat er voor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan, de handjes in de lucht en het bierglas naar de mond.

Begin 2014 besloot de band dat hun stijl die ook de nodige “folk” en “Americana” elementen bevat voldoende uitgekristalliseerd was en werd besloten een CD op te nemen. Alle 12 nummers van het debuut-album “Cunning Plan” werden volledig live in 1 of 2 takes opgenomen. “Buitengewoon lekker” was het oordeel van VPRO’s 3 voor 12. Eind 2019 hebben ze besloten om opnieuw de studio in te gaan en dat heeft geresulteerd in 10 nummers die binnenkort worden uitgebracht op CD en Vinyl. Stay tuned voor meer info over de uitgave..

Baldrick Brothers beklom de afgelopen 10 jaar diverse podia in Zeeland en Brabant, zoals “De Piek” in Vlissingen, “ ’t Beest” in Goes, “Gebouw-T” in Bergen op Zoom en speelde in talloze kroegen en op diverse festivals. Tevens deinzen de Brothers er niet voor terug om naar Dinant (België) en Hamburg af te reizen zoals in 2019. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak op de gig- lijst was hét festival van Flakkee, de Flakkeese Dagen. Maar dit jaar zijn de Baldrick Brothers van de partij en wel samen met: Marleen van Beveren, u allemaal wel bekend van de Soggy Bottom Girls. Zij wil de Brothers wel bijstaan als Flakkeese zuster tijdens het grote avontuur op Flakkee en die mogelijkheid pakken ze natuurlijk met beide handen aan!

Het hierbij ontstane illustere ensemble zal luisteren naar de naam:

BALDRICK BROTHERS ft. MARYLIN B.

He-Ho, Let’s go!

Zaterdag 18 april tent buitenterrein