5TH SUSPECT

In 2011 ging het publiek compleet uit z’n dak tijdens ons eerste optreden op de Flakkeese Dagen, toen met een tribute set van The Cult. Een voor ons legendarisch optreden waarbij de festivaltent op z’n grondvesten stond te schudden en onze zanger tot in de nok van de tent klom om het publiek te vermaken. Nu, op het jubileum feestje van het Flakkeese Dagen festival, willen we dat nog eens ‘dunnetjes’ overdoen…

5th Suspect trakteert het publiek op een avond vol rockmuziek en onverwachte gebeurtenissen die het publiek versteld zullen doen staan. Met een onvoorspelbare zanger die de gekste capriolen niet schuwt, weet je immers nooit wat je te wachten staat. Wat wél duidelijk is, is dat de bandleden hun muziek met een groot rock ‘n roll hart brengen, dat daarom zorgt voor een heerlijke en uitbundige sfeer die het optreden niet snel zal doen vergeten.

Zaterdag 13 april tent 1