VICTIMS OF A DOWN

WAKE UP!
Het idee ontstond al jaren terug; System Of A Down’s bekendste album ‘Toxicity’ van begin tot eind ten gehore brengen aan mede-liefhebbers van deze in de 90’s en 00’s populaire Amerikaanse Metal/Hardrockband.

Victims Of A Down (VOAD) is een samengestelde projectband bestaande uit zanger Steve Kuster (Spacebar, Heavy Lord), gitarist Josha Stribos (Bear Valour, The Complet), bassist Maarten Tromper (Goïnza, Mozes) en drummer Machiel Hoogenboom (Goïnza, The Alkaloids) met precies dat doel; In hoog tempo vliegen niet alleen de bekende ‘Chop Suey!’ en ‘Toxicity’ je om de oren, maar ook beukers als ‘Prison Song’, ‘Jet Pilot’ en ‘Bounce’ zullen je de tent uit blazen.

JUMP! BOUNCE! UP! DOWN!

Zaterdag 13 april tent 2