THIN WHITE DUKE

Heroes, Space Oddity, Ziggy Stardust, Modern Love, Rebel Rebel, ChinaGirl, Ashes to Ashes, Let’s dance ……
Wie kent ze niet?… Wie heeft er niet op gedanst?
Bowie wordt gezien als een van de meest invloedrijke popartiesten van de muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot nu. Met een charismatische frontman met een krachtige rauwe stem en de sound van Bowie. Geflankeerd door ervaren achtergrondzangers. Omringd door gepassioneerde muzikanten: Gierende gitaarsolo’s, harmonische pianoklanken, meeslepende bas- en drums.

De band werd in 2017 opgericht door de leadzanger. De passie voor Bowie en de ervaring van deze 8-koppige band zijn voelbaar. Thin White Duke ook wel genoemd TWD brengt de muziek van Bowie. Verwacht geen theatershow of look-a-like. TWD kiest voor een interpretatie van deze Rock Grootheid en POP idool. Deze band volgt de uitvoering en de bandbezetting van Bowie veelal gedurende de periode van de Reality Tour.

Zaterdag 13 april tent 1