THE OLDSOULS

The Oldsouls is een jonge coverband uit Hellevoetsluis en omstreken, maar ook met Flakkeese roots. Dit jaar mogen wij voor de tweede keer op rij het podium van de Flakkeese Dagen betreden. Wij laten ons beïnvloeden door de oude rotten uit het vak. Met bekende covers van onder anderen Judas Priest, AC/DC en Black Sabbath zijn wij een echt rock coverbandje en is het bijna onmogelijk om niet mee te zingen tijdens een optreden. Onze bezetting, vijf man sterk waaronder vrouwelijke vocals, is nu ruim twee jaar bij elkaar en wij als ‘oude zielen’ houden wel van een feestje.

(foto: Ismay Trommel)

Vrijdag 18 april tent 2