SUZIE CUE

Dit jaar is Suzie Cue terug op de Flakkeese Dagen. Haar set zal 18 april te horen zijn in de naam van Forced To Dance. Forced To Dance is de naam van haar eigen evenement die dit jaar zal plaatsvinden in Rotterdam. Ook hier zal zij aanwezig zijn als DJ, maar ze staat niet alleen te draaien tijdens haar eigen feesten. Afgelopen jaar heeft ze op de line-up gestaan van verschillende evenementen, zoals MOTE in de club Smederij in Tilburg, Project Room in de Graanbeurs in Breda en diverse andere evenementen in onder andere Utrecht en Rotterdam.

Wat je van Suzie kan verwachten? Een gevarieerde techno set met lekkere beats en vette vocals. Dit belooft weer een leuk feestje te worden op de Flakkeese Dagen. We zien je zaterdag 18 april van 23.30 tot 00.15 bij de Dance Stage!

Zaterdag 18 april tent 2