Omdat het zo leuk is…. We hebben al de jaarlijkse kerstbingo en ook de zomervariant mag zich altijd in een grote belangstelling verheugen. Daarom presenteren we nu de Mystery Bingo, het spel voor mensen die wel van een verrassing houden en een gokje durven te wagen. De prijzen blijven namelijk allemaal ingepakt totdat ze door de gelukkige winnaar van de tafel worden gehaald. In het mystery prijzenpakket zitten onder andere een koffiezet apparaat en een klassieke Game Boy verstopt. Speel mee en geniet ondertussen van de mystery hapjes die geserveerd zullen worden. Voor slechts € 10,– speel je 10 rondes mee. Aan het eind van de avond is het klapstuk van de bingo een super ronde à € 2,50 per kaart. De spelleiding ligt in de deskundige en rechtvaardige handen van de enige echte bingo master Rico, die er ongetwijfeld weer een onvergetelijke avond van gaat maken.

Zaal open: 19:30 uur