Dubbelconcert: Millfist + Cabbage Men

zaterdag 19 oktober

Twee Flakkeese bands zorgen voor een avond vol vette covers!

MILLFIST

Gezellig muziek maken ! Dat is waar het bij Millfist om draait !

Wij zijn een coverband waarbij het vooral de bedoeling is een leuke avond te creëren voor het publiek maar ook voor ons zelf.

Van 70’s/80’s/90’s maar ook moderne pop / rock liedjes komen langs bij een optreden .

Met:
Kim op drums ( en zang )
Remco op gitaar
Michel (Goof) op de bas
Mariwijn: zang en gitaar

CABBAGE MEN

In 2015 opgericht met een duidelijk doel: een vette hardrock/metal band opzetten. Zo begon Cabbage Men. Na wat muzikanten benaderen was al snel de band compleet en begon het werken aan een repertoire. Dat varieert van Iron Maiden en Dio tot Guns n Roses en Alice Cooper. Het zwaartepunt ligt duidelijk op de jaren ‘80 rockscene maar uiteraard trekt Cabbage Men het breder dan dat.

Cabbage Men blaast met een mega dikke rockshow het dak eraf met soms wat bekender en soms wat onbekender werk uit de rockwereld en sleurt het publiek mee van riff naar riff om iedereen een geweldige avond te bezorgen.

Cabbage Men is:

Denise – zang