Zet ‘m alvast maar in je agenda: zaterdag 15 oktober speelt Kinda Broke bij Jailhouse! Dat is echter nog niet alles, ze nemen ook nog eens 2 bevriende bands mee naar het JAC. 3 toffe punkbands voor de prijs van 1, dat wil je natuurlijk niet missen!

Het bomvolle programma van deze avond ziet er als volgt uit:

21:00 uur:  THE SHORTCUTS
We komme vanuit Utrecht. Wij spele mix van Streetpunk en Oi! We zijn gloedje nieuw, maken graag herrie en dat delen we ook graag. Dus je bier of wat dan ook atte, Moshpit maken en gaan!
21:45 uur: SKIR
Skir is de nieuwe generatie old-school punkrock. Ze brengen in no-time hun publiek terug naar de puberteit met hun 90’s- en 00’s-vibes. Hun songs zijn zó catchy en herkenbaar, dat je ze na het eerste refrein al meezingt, ook al heb je ze nooit eerder gehoord. De band bestaat uit drie geschoolde muzikanten uit Leiden en omgeving, die al jaren hun dromen waarmaken in de muziek.

Al sinds 2014 is Skir een begrip en vandaag zijn ze te vinden in de grotere zalen. Zit jij al bijna in je midlife crisis en luister je nog steeds naar Green Day en blink-182? Dan is Skir the way to go!

23:00 uur: KINDA BROKE

Kinda Broke is een Zuid-Hollandse punkrock band opgericht in 2014 in Hellevoetsluis. Met leden voortgekomen uit een eerdere lokale metal band besloten de jonge muzikanten om een punk band te vormen. De inspiratie voor de naam kwam voort uit de financiële situatie van de band destijds, tot regelmatige ergernis van de verhuurder van de oefenruimte waarvan ze vaak de huur niet konden betalen. Tegenwoordig lukt het huren van een oefenruimte wel en zijn er wat wijzigingen in de bezetting geweest, maar ze blijven hun naam eer aan doen.

Momenteel bestaat de band uit Remco Grinwis (gitaar en zang), Jordy den Outer (gitaar en zang), Bjorn Roos (bas) en Tristan van Leth (drums). De band speelt covers en eigen werk met als voornaamste invloeden Rise Against, Bad Religion, NOFX, de Misfits en de Dead Kennedys. Kenmerkend aan het geluid van Kinda Broke is de afwisseling van de twee lead vocalisten.

Primeurtje: tijdens deze avond releasen ze hun nieuwe single ‘’ Fear Of Missing Out ‘’

Zaal open: 19:30 uur

Entree: € 5,– /onder de 18: € 2,50