KINDA BROKE

Tijdens de vrijdag avond 12 april staat Kinda Broke weer op de planken van de Flakkeese Dagen! Deze band uit Hellevoetsluis staat garant voor feest op punk muziek:

neem the Offspring, voeg een snufje Rise Against toe en strooi met uptempo meezingers. Dit samen met een schep eigen werk maakt de avond compleet.

Kinda Broke werd gevormd in 2014, vernoemt naar de status van hun bankrekening.

5 jaar later rocken Remco (gitaar), Bjorn (bas), Tristan (drums) en frontvrouw Kim nog steeds op de podia van Zuid Holland. De bankrekening nog altijd even leeg,

in tegenstelling tot de muziek: een vlotte drum en snoeiharde bas zorgen ervoor dat je je niet zal vervelen. Zorg dat je erbij bent!

Vrijdag 12 april tent 1