KERSTCAFÉ

WOENSDAG 26 december

Traditiegetrouw zijn we ook dit jaar weer op 2e kerstdag open.

Wegens succes geprolongeerd: het Jailhouse kerstdiner! Dit jaar staat het diner in het teken van de Duitse keuken dus verwacht kenmerkende gerechten als bv Schnitzel, Bratkartoffeln en bier op het menu. Deelnemen aan het kerstdiner?? Geef je dan op via info@popstichtingjailhouse.nl  Kosten voor deelname aan het kerstdiner bedragen € 5,– p.p. Het kerstdiner begint om 17:00 uur.

Na het kerstdiner wordt alles in gereedheid gebracht voor de volgende traditie op 2e kerstdag: de Jailhouse Kerstbingo. Vanaf 21:00 kan iedereen met de pen en bingokaart in de aanslag meedingen naar fantastische kerstige prijzen. Dat wordt ongetwijfeld weer een buitengewoon hilarische maar bovenal zeer gezellige bedoening.

Na afloop van de bingo blijft de bar gewoon nog open en onder het genot van een drankje en lekkere muziek luiden we met elkaar het Jailhouse jaar 2018 uit. Op naar het nieuwe jaar!

Kosten deelname kerstdiner: € 5,– p.p.

Aanvang Kerstdiner: 17:00

Aanvang bingo: 21:00