KERSTCAFÉ

WOENSDAG 26 december

Voor de mensen die het na de Eerste Kerstdag wel een beetje gehad hebben met de familie verplichtingen en buitenissige liflafjes biedt Jailhouse ook dit jaar op Tweede Kerstdag een informeler alternatief. Vanaf 17:00 uur hebben we weer het Jailhouse kerstdiner, dat dit jaar bestaat uit verschillende gerechten uit de Duitse keuken. Denk bv aan schnitzel, bratwurst, zuurkool en friet.  Deelnemen aan het kerstdiner?? Geef je dan op via info@popstichtingjailhouse.nl  Kosten voor deelname aan het kerstdiner bedragen € 5,– p.p.

Na het kerstdiner blijft het Jailhouse Kerstcafé geopend voor de traditionele Jailhouse kerstbingo! Vanaf 21:00 kan iedereen met de pen en bingokaart in de aanslag meedingen naar fantastische kerstige prijzen. Dat wordt ongetwijfeld weer een buitengewoon hilarische maar bovenal zeer gezellige bedoening.

Na afloop van de bingo blijft de bar gewoon nog open en onder het genot van een drankje en lekkere muziek luiden we met elkaar het Jailhouse jaar 2018 uit. Op naar het nieuwe jaar!

Kosten deelname kerstdiner: € 5,– p.p.

Aanvang Kerstdiner: 17:00

Aanvang bingo: 21:00