JAILHOUSE ZOMER CAFÉ

Het is zomer en ondanks dat velen ons mooie eiland tijdelijk verruilen voor een andere (verre) bestemming om te genieten van een welverdiende vakantie gaan wij gewoon door met onze café avonden zodat ook de thuisblijvers zich niet hoeven te vervelen. Kom langs, maak muziek op het Jailhouse podium of in de accoustic lounge van Frans en als je je wil beperken tot een praatje en een drankje aan de bar ben je natuurlijk ook meer dan welkom. Vanaf 20:00 uur staan we weer voor jullie klaar!

Einde: 01:00 uur