GRUSS

Rock cover band Gruss speelt sinds 2012 in clubs, kroegen en zalen in en rondom Schouwen-Duiveland. Met een mix van classic rock en moderne rock nummers wordt van elk optreden een feestje gemaakt! Gruss bestaat uit zangeres Leida Daalmeijer (ex-Rewind) en zanger Bert-Jan van der Wielen (Greenlight, ex-BJ and the Boneheads), ondersteund door Johan van der Wielen (Equal Status, ex-Rewind) en Jacco van Gastel (ex-Whatever) op gitaar, Peter Kok (The Remedy, ex-Rewind) op basgitaar en Joris Spitholt (Equal Status) op het drumstel. De band brengt nummers die rocken, swingen en ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Van Led Zeppelin tot Green Day en van Tina Turner tot Golden Earring, er komen veel klassiekers voorbij! Zie www.Gruss.nl voor meer informatie!

Zaterdag 13 april tent 1