GORS

Van bruin café tot festivaltent, GORS verandert elke zaal in een muziekfeest. Drie generaties, 4 man en één vrouw, de beste classic rock covers.

Van Queen tot Metallica en van Led Zeppelin tot Gary Moore, GORS verwent je oren met stampende rock, maar schuwt de gevoelige ballad ook niet. Een verrassende avond waarin ook plek is voor eigen werk en de beste klassiekers van eigen bodem dat kan je verwachten van Generations Of Rock Society.

Na een aantal succesvolle optredens op Flakkee gaan wij de wijde wereld in, maar eerst knallen we nog op vrijdagavond op de Flakkeese Dagen. Long live Rock & Roll!

Vrijdag 12 april tent 2