DUX

Afgeleid van ducks, eendjes, de naam voor Woerdenaren. De thuisbasis van muzikanten Jan Strop (gitaar), Erwin Edam (gitaar), Paul van de Werken (drum), Jeroen Nederlof (toetsen) en Rob van Velzen (bas).

De vreemde eend in de bijt is zangeres Janneke Gebraad. Deze chick (dus ook een vogeltje) komt van het prachtige Goeree Overflakkee. Met de mannen op sleeptouw wil ze graag laten zien hoe hard Flakkee kan feesten.

Geniet, drink, feest, dans en zing met ons het dak van de tent als afsluiting van een mooie muzikale vrijdag ­čĄś­čĆ╗

Zaterdag 18 april tent 1