DJ NEUR0

Op zaterdag 13 april om 21:00 uur mag DJ Neur0 de Dance Stage openen.

Als DJ maakt hij zijn debuut op de Flakkeese Dagen maar hij is zeker niet zonder ervaring. Sinds zijn 12e had hij al 2 draaitafels en een mengpaneel en draaide kleine mash-ups in elkaar. Na wat piraterij werd hij op zijn 15e DJ in Le Bateau in Middelharnis. Van 1987-1990 was hij DJ in discotheek KaJo, ook in Middelharnis. In de jaren 90 was hij als zanger actief en speelde ook meerdere malen op de Flakkeese Dagen. Van 2001-2013 was hij DJ en manager van een online radiostation. In 2015 heeft hij een complete setup gekocht en is weer live gaan DJ’en in café’s, op feesten en op bruiloften.

DJ Neur0 is ook MC/zanger en het is dus niet alleen plaatjes draaien. Aan syncen doet hij niet, alles is puur en on the spot gemixt. Zijn stijl is veelzijdig. Dat wil zeggen dat Dance, Trance etc. voorbij zullen komen als ook mainstream muziek en 70’s tot 90’s classics.

Hij zal een set voorbereiden maar kijkt ook naar de reacties van het publiek en vermengd dit alles met wat old-skool style presentatie om een all-round ervaring te bieden en mensen een leuke avond te laten beleven.

Remy aka DJ Neur0 stond in 1998 voor de laatste keer op de Flakkeese Dagen en vestigt na 21 jaar afwezigheid als artiest wellicht een nieuw record 😉

Wat de avond ook zal brengen: één ding is zeker…

YOU WILL BE RICKROLLED!

Vrijdag 13 april tent 2