DisG-O Inferno

ft. Marty & The Funky Flamingo’s

zaterdag 15 februari

Op zaterdag 15 februari is de dansvloer lava in Jailhouse. Dan zetten Marty & the Funky Flamingo’s Middelharnis is vuur en vlam met de beste disco tracks van de jaren ’70. Deze gelegenheidsband met ervaren Flakkeese muzikanten van Buckle Up, GORS, Soggy B, Goldfish, Jut & Juul, Ugly, DICE en The Swinging Snoeischaere brengen hits van Donna Summer, Chic, Dan Hartman, The Bee Gees, KC and the Sunshine band en nog veel meer. De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Spindoctor ED die speciaal zijn vinyl verzameling heeft doorzocht op zoek naar de meest groovy tracks. Jailhouse zal geheel in stijl als Studio 54 worden gepimpt en de leukst 70’s gasten krijgen een prijs. Dus haal je discokleding van zolder, laat je dansschoenen schijnen en kijk nog een keer naar Saturday Night Fever voor je beste moves.

Om 21 uur gaan de deuren open en start Spindoctor Ed de draaitafels. De entree van de avond is slechts € 2,50, bezoekers onder de 18 hebben gratis toegang

Zaal open: 20:00 uur

Entree: € 2,50 /onder de 18: gratis