DE BUMPERS

Deze opzwepende R&R / Rockabilly / Countryband bestaat in deze samenstelling nu 3 jaar. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen , de liefde voor muziek en het maken van feestje . En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Met zo ongeveer 200 jaar aan podiumervaring is “a good time “ verzekerd .

Met de country americana achtige stem van Wilfried , de Rock and Roll licks van Leen , en de pompende backbeat van Johan en Adrian is het gegarandeerd een swingende avond .

Deze ploeg staat voor een swingende avond, vol onverwachte momenten

Wilfried Konings – Zang/Gitaar

Leen vd Sluijs- Gitaar