CHARADES

Paradiso, meerdere shows rondom Eurosonic Noorderslag 2018 en 2019, support act voor Racoon en ga zo maar door. Charades werkt hard en wil een permanente indruk achterlaten op het muzikale landschap van Nederland.

Charades bestaat uit zanger/gitarist Gerben Kieviet, bassist Frank Mastenbroek en drummer Rick Kouwenberg. De muziek die de band maakt valt het beste te omschrijven als dromerige alternatieve rock met een grungy emo twist. In samenwerking met Carsten Brunsveld (John Coffey) en de Vlaamse producer Michiel de Maeseneer, onder andere verantwoordelijk voor de laatste plaat van Balthazar, heeft de band rond de jaarwisseling haar nieuwste materiaal op de band gezet. Dat er in 2019 nieuwe muziek van Charades is te verwachten staat vast.

Bitterzoete klanken gedragen door duidelijke frustratie die onder je huid kruipen en af en toe de haren overeind laten staan.

Zaterdag 13 april tent 1