BAS BROEDERS BAND

De Bas Broeders Band is opgericht door 18 jarige gitarist/zanger Bas Broeders. Toen zijn laatste band GORS er mee ophield, werd het tijd om aan de gang te gaan met zijn eigen nummers.

De muziek is een combinatie van Blues Rock, Classic Rock en Hard Rock met inspiratie van bands zoals: Led Zeppelin, Deep Purple, Whitesnake maar ook The Ruben Hoeke Band. Dat alles maakt De Bas Broeders Band!

Met Seb Rommens op drums (Jic, Misst, Bizzar en GORS) en op bass Ton Van Riet (Frenk And The Lean Machine en TEARS OF BLOOD) vormen samen een sterke ritme sectie!

Met voornamelijk eigen nummers, gaan we er een feestje van maken op de Flakkeese Dagen!

Zaterdag 18 april tent 1