Dubbelconcert: Baneham + Victims Of A Down

zaterdag 18 januari

Nauwelijks bekomen van alle feestelijkheden in december trappen we het nieuwe kalenderjaar af met een stevig dubbelconcert van twee (gedeeltelijk) Flakkeese bands: Baneham en Victims Of A Down!

BANEHAM bestaat uit drie leden en is afkomstig uit de regio’s Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Pepijn (zang en bass), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) zijn samengekomen om hun muzikale invloeden uit de rock, metal, funk en grunge samen te voegen tot een moderne vorm van grunge.
Baneham houdt van herrie maken en raggen, maar ook van psychedelische uitstapjes naar andere genres en van melodische partijen in hun muziek.

VICTIMS OF A DOWN
WAKE UP!
Het idee ontstond al jaren terug; System Of A Down’s bekendste album ‘Toxicity’ integraal ten gehore brengen aan mede-liefhebbers van deze in de 90’s en 00’s populaire Amerikaanse Metal/Hardrockband.
Victims Of A Down (VOAD) is een samengestelde projectband bestaande uit zanger Steve Kuster (Spacebar, Heavy Lord), gitarist Josha Stribos (Bear Valour, The Complet), bassist Maarten Tromper (Goïnza, Mozes) en drummer Machiel Hoogenboom (Goïnza, The Alkaloids) met precies dat doel;
In hoog tempo vliegen niet alleen de bekende ‘Chop Suey!’ en ‘Toxicity’ je om de oren, maar ook beukers als ‘Prison Song’, ‘Jet Pilot’ en ‘Bounce’ zullen je de tent uit blazen. JUMP! BOUNCE! UP! DOWN!

Zaal open: 20:30 uur

entree: € 2,50  onder de 18 gratis