AJ RELOADED

A.J. Reloaded is een band welke eind 2017 opgericht is door Elly Muijzert en Anne Jess zij maakte daarvoor deel uit van de band Barefeet. A.J. Reloaded is begonnen als Bluesband maar al gauw kwamen daar Rock&Roll nummers bij en muziek uit de vijftiger en zestiger jaren. De lead zangeres Anne was als kind al lyrisch van Elvis Presley dus nummers van Elvis staan stee vast op de setlist.

De band bestaat uit muzikanten die in verschillende bands gespeeld hebben en zijn allemaal ervaren muzikanten maar die hun draai nu gevonden hebben bij A.J. Reloaded.

A.J. Reloaded maakt van elk optreden een feestje. De bandleden van A.J. Reloaded zijn:

Anne Jess zang/acoustische gitaar, Elly Muijzert hammond orgel/Ukulele/backing vocals, Peter Rugebregt bas gitaar, Leen van der Ent gitaar en Andre de Vroed drums.

Vrijdag 12 april tent 2